Over Studio 90


Al 30 jaar een begrip

In 1990 gestart door Lenneke Roerdink en in 2000 voortgezet door Edith van Stam aan het Dorpsplein in Callantsoog. Wanneer de fysiotherapie van Wim Roerdink waarin Studio 90 gevestigd was sluit in 2007 verruilt Studio 90 het Dorpsplein voor de Abbestederweg en verhuist naar de mooie plaats aan de duinen.

Nu in Schagen

Januari 2018 is het dan zover, Studio 90 verhuist opnieuw. Deze keer naar de Leeuwerikstraat in Schagen. Na enige maanden schaduw te hebben gedraaid met Callantsoog is nu de vestiging in Callantsoog gesloten en wordt de schoonheidssalon fulltime vanuit Schagen ingevuld.

Duo-behandelingen

De salon in Schagen is ruimer en biedt plaats voor duo-behandelingen (maak een afspraak met je moeder, vriend of vriendin!) en is door de ligging dicht tegen het centrum van Schagen aan geschikt om gelijk even gezellig te gaan shoppen. Maak er een lekker uitje van!

Branche Organisatie

Studio 90 is zoals u mag verwachten een professionele praktijk aangesloten bij ANBOS, de vakorganisatie voor schoonheidsspecialisten en schoonheidssalons.

ANBOS is een brancheorganisatie met ongeveer 5000 aangesloten schoonheidssalons. De leden zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

ANBOS Logo